RCS & RDS a primit cea mai înaltă distincție la „Topul firmelor din București 2021”. Premiu și pentru emisiunea „Banii în mișcare”

Manageri de top ai celor mai performante companii bucureştene, reprezentanţi ai administraţiei locale, camere de comerț și organizaţii patronale au fost premiați pentru rezultatele economice excepționale obținute anul trecut. Cea mai înaltă distincție în cadrul evenimentului „Topul firmelor din București 2021” a revenit companiei RCS & RDS. Și televiziunea Digi24 a primit recunoaștere pentru producțiile sale. Emisiunea „Banii în mişcare” a fost premiată de Camera de Comerț și Industrie București pentru contribuția pe care o aduce la educația financiară a cetățenilor și antreprenorilor.

RCS & RDS a primit cea mai înaltă distincție la „Topul firmelor din București 2021”. Premiu și pentru emisiunea „Banii în mișcare”

„Am reușit să găsim 817 firme care trag după ele toată economia municipiul București”, a declarat Iuliu Stocklosa - președintele Camerei de Comert și Industrie București.

La categoria întreprinderi foarte mari, trofeul de excelență și locul 1 pentru rezultatele economice obținute în anul 2020 i-au revenit companiei DIGI RCS & RDS. Compania RCS-RDS este una dintre cele mai mari companii autohtone, cu 27 de ani vechime și peste 13 mii de angajați.

Emisiunea „Banii în Mișcare” - rubrică zilnică realizată și prezentată la Digi24 de economistul Iancu Guda și produsă de jurnalistul Sergiu Voicu - a fost recompensată cu trofeul „Ioan V. Socec” în cadrul evenimentului ce premiază excelența în afaceri.

„Ne responsabilizează primirea acestui premiu de excelență. Facem ceea ce statul nu face, ceea ce școala nu face, adică educație financiară. Românii învață despre decizii financiare din experiență, din practică”, a comentat Iancu Guda, realizatorul emisiunii „Banii în mișcare”.

„Banii în mişcare” este un produs media unic în România, care poate fi urmărită de luni până vineri la orele 14:30, 17:30 și 20:30, iar rezumatul săptămânii poate fi urmărit în emisiunea de duminică, la ora 20:30.

Toate jurnalele și emisiunile Digi24 le puteți asculta în direct și la radio. De la începutul lunii, Digi24 FM transmite pe frecvența 103,8.

Evenimentul „Topul firmelor din București 2021”, organizat de Camera de Comerț și Industrie București, a premiat excelența în afaceri. Din cele peste 150 de mii de firme înregistrate în București, au primit distincții aproape 7.000 - cele mai performante companii pe diverse sectoare.