O femeie din Bihor a fost bătută și sechestrată de către copiii patronului firmei la care lucra: “I-au spart capul și au tuns-o” / FOTO

Momente teribile în Bihor! O femeie a trecut prin clipe grele, după ce a fost bătută și umilită de copiii patronului firmei la care aceasta lucra. Cei doi tineri au fost ajutați și de către un pompier. Iată cum a avut loc incidentul!

O femeie din Bihor a fost bătută și sechestrată de către copiii patronului firmei la care lucra: “I-au spart capul și au tuns-o” / FOTO

O femeie din Bihor a fost bătută și sechestrată de către copiii patronului

O femeie din Bihor a trecut prin momente tragice după ce a fost sechestrată timp de 8 ore de către copiii patronului la care lucra. Femeia a fost chemată de către cei doi tineri la sediul firmei la care lucra, pe motivul că au nevoie de ajutorul ei pentru întocmirea unor acte.

Andrada în vârstă de 27 de ani și Florin Costa de 29 de ani au sechestrat-o pe femeie timp de 8 ore, iar în tot acest timp i-a fost confiscat telefonul, a fost legată de mâini și de picioare, a fost tunsă, bătută și a fost aruncată în curtea casei mamei sale.

Poza nr 2 

Cei doi tineri au fost ajutați de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, care lucra ca și subofițer în cadrul unei unități de pompier. Bărbatul era prietenul fetei patronului.

Care este motivul pentru care tinerii au bătut-o pe femeie

Tinerii care au agresat-o pe femeie credeau că aceasta ar fi avut o relație amoroasă cu tatăl lor, iar ea ar fi fost responsabilă de divorțul părinților lor. Femeia s-a ales cu coaste rupte și facturi la picioare și a fost găsită în curtea ei de către copiii ei.

Femeia agresată a declarat că pe lângă ca a fost umilită și bătută de către tineri, i s-a furat și o sumă numeroasă de bani din birou, iar laptopul a fost furat.

"Nu mă interesează cine sunt, câţi bani au sau ce i-a determinat să facă o asemenea grozăvie. Nu ştiu şi nici nu mă interesează dacă a avut vreo relaţie cu tatăl lor. Chiar de ar fi aşa, nu sunt ei în măsură să facă ce au făcut. Au schinguit-o, i-au rupt coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!", a declarat soţul femeii, potrivit ebihoreanul.ro.

Oamenii legii i-au reținut pe tineri pentru 24 de ore la secție, dar și pe complicele lor, iar aceștia sunt acuzați de tâlhărie și lipsire de libertate.

Sursa : Sursa